Terugbetaal- en retourneringsbeleid

TERUGBETALING

Facturen die gecrediteerd worden of orders die geannuleerd worden, waarvan deze aan de retourneringsvoorwaarden voldoen, worden binnen de 48 uur uitvoerd. Wanneer de klant het exacte bedrag ontvangt is afhankelijk van de betalingsproviders. Wij rekenen gemiddeld 1-5 werkdagen.

RETOURNEREN

Aangezien al onze producten worden vervaardigd volgens de specificaties van u, onze gewaardeerde klant, wordt het herroepingsrecht uitdrukkelijk uitgesloten. Er geldt echter een annuleringstermijn van 14 dagen waarbinnen elke bestelling kosteloos geannuleerd kan worden. Er zijn echter twee mogelijke uitzonderingen:

(1) Indien u na ontvangst van het eerste digitale, op maat gemaakte voorbeeld wijzigingen wenst aan te brengen en pas later per e-mail besluit tot annulering over te gaan, en

(2) Indien u reeds uw definitieve goedkeuring heeft gegeven voor het op maat gemaakte voorbeeld ontworpen door Textieldrukshop.

Indien beide uitzonderingen van toepassing zijn, behoudt BrandPress zich het recht voor om kosten in rekening te brengen. Wanneer BrandPress reeds is overgegaan tot het drukken naar aanleiding van uw definitieve goedkeuring van de Definitieve Digitale Proefdruk, is annulering niet langer mogelijk.

FOUTIEVE DRUK OF BESCHADIGING

Bij ontvangst van een product met een foutieve druk of beschadiging vragen we u om dit via mail door te geven met de nodige foto’s zodat dit gevalideerd kan worden. Onderling zal er een vergoeding of vervanging besproken worden.

RETOURNERINGSKOSTEN

De klant is verantwoordelijk voor het correct retourneren van de artikelen samen met de verbonden kosten. Wij vragen u om bij retournering gebruik te maken van track & trace gegevens.

VERDERE VRAGEN?

Neem gerust contact op bij vragen of twijfels. Wij staan graag voor u klaar om u verder te helpen.