Raamfolie

RAAMFOLIES

We begrijpen hoe belangrijk het is om comfortabel te kunnen leven en werken, zonder hinderlijke hitte, zonlicht en schadelijke UV-stralen. Daarom bieden wij een breed scala aan hoogwaardige raamfolies die perfect zijn afgestemd op uw behoeften.

WARMTEWERENDE FOLIE

warmtewerende folie

Op zonnige dagen laat glas veel warmte door, wat resulteert in snel opwarmende ruimtes met grote ramen. Zonwerende raamfolie biedt een effectieve oplossing door hinderlijk zonlicht te verminderen en een groot deel van de warmte te weerkaatsen. Dit zorgt ervoor dat de binnentemperatuur op een comfortabel niveau blijft, waardoor het gebruik van airconditioning vaak niet meer nodig is. De folie fungeert als een barrière tegen overmatige hitte, terwijl natuurlijk licht toch deels behouden blijft.

Daarnaast bieden deze folies privacy door inkijk te verminderen, vooral bij grote ramen. Hoewel de folie overdag een spiegelend effect kan hebben, verandert dit ‘s avonds, dus het is aan te raden om gordijnen te sluiten voor behoud van privacy. De folie belemmert het zicht ook niet, omdat de ogen zich aanpassen aan het licht, waardoor de aanwezigheid ervan nauwelijks merkbaar is.

Voordelen warmtewerende folies:

  • Behoud van natuurlijke lichtinval: Geniet van een aangename sfeer met voldoende daglicht, terwijl overtollige warmte buiten blijft.
  • Verbeterde privacy: Ervaar meer privacy zonder concessies te doen aan het uitzicht naar buiten toe.
  • Eenvoudig schoon te maken: Onze folies zijn afwasbaar en kunnen gemakkelijk gereinigd worden met een mild sopje van water en zeep.
  • Stijlvolle uitstraling: Geef uw ramen een frisse en moderne look, terwijl u tegelijkertijd uw interieur beschermt tegen schadelijke UV-stralen.
  • Geen stofafgifte: In tegenstelling tot gordijnen geven onze folies geen stof af, waardoor uw omgeving schoner en gezonder blijft.
  • Eenvoudige verwijdering: Mocht u de folie willen verwijderen, dan kan dit zonder enige schade aan het glas achter te laten.

Warmtewerende folie ten opzichte van traditionele zonwering?

 • Behoud van natuurlijk daglicht: Onze folies laten het daglicht door terwijl ze tegelijkertijd overtollige warmte en irriterend licht tegenhouden.
 • Geen belemmering van het uitzicht: Blijf genieten van het uitzicht naar buiten zonder dat er grote luiken of buitenzonnewering nodig zijn.
 • Kostenbesparend: Bespaar op dure constructies zoals luifels en houd uw energiekosten onder controle door de efficiëntie van uw airconditioning te verbeteren.
 • Dubbele oplossing: Onze speciale folies reflecteren irriterend licht en warmte, terwijl ze uw interieur beschermen tegen UV-stralen.

ZANDSTRAALFOLIE

zandstraalfolie Houthalen-Helchteren

Grote raampartijen bieden vele voordelen bij bedrijven of  woningen. Ze zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en geven een ruimer gevoel. Alsnog kan dit voor de medewerkers of bewoner als hinder worden ervaren wanneer men rechtstreeks kan binnenkijken of er storend zonlicht binnenschijnt.

Onze zandstraalfolies bieden een kosteneffectieve en stijlvolle oplossing om een vleugje privacy en elegantie toe te voegen aan elk glasoppervlak, of het nu gaat om ramen, deuren, glazen wanden of panelen.

Wij kunnen verschillende motieven, logo’s of teksten uit de folie snijden voor een creatievere oplossing.

Voordelen van zandstraalfolie:

 • Kostenefficiëntie: Het aanbrengen van zandstraalfolie is aanzienlijk goedkoper dan het laten zandstralen of verzuren van glas, waardoor u kunt genieten van de esthetiek zonder uw budget te overschrijden.

 • Privacy en Discretie: Of het nu gaat om uw kantoor, bedrijfspand of thuisomgeving, zandstraalfolie biedt een elegante oplossing voor privacybehoeften zonder afbreuk te doen aan de lichtdoorlaatbaarheid.

 • Flexibele Toepassingen: Van kantoorruimtes tot vergaderzalen en zelfs winkeletalages, onze folies passen zich aan elke omgeving aan en bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

 • Maatwerk en Creativiteit: Laat uw creativiteit de vrije loop met onze zandstraalfolies. Met geavanceerde snijtechnieken kunnen we vormen, figuren, teksten, logo’s en zelfs afbeeldingen nauwkeurig op maat maken, waardoor uw glasoppervlakken een unieke uitstraling krijgen.

 • Duurzaamheid en Onderhoudsgemak: Onze folies zijn niet alleen decoratief, maar ook praktisch. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en hebben een lange levensduur, waardoor ze een investering zijn die zichzelf keer op keer terugbetaalt.