Over ons

OVER ONS

Over BrandPress

BrandPress is een jong dynamisch bedrijf dat wordt geassisteerd met jaren ervaring in de sector.

Wie BrandPress ondertussen al kent weet dat het bedrijf bestaat uit vader en zoon. Waarbij de vader, Rudi Zoons, actief is als mentor. Rudi zit al meer dan 30 jaar in de sector en heeft hierdoor bakken ervaring. Enkel jaren geleden runde hij “Zoons Belettering” in Helchteren en fungeerde hiermee in dezelfde vakgebieden als BrandPress. Momenteel werkt hij als carwrapping specialist bij Grafityp waar hij wereldwijd carwrap opleidingen geeft en assisteert. Daarnaast runt hij zijn eigen tattooshop “Tattoo Rudi”.

Zoon, Jesse Zoons, startte in mei 2020 tijdens zijn studies BrandPress op met ondersteuning van zijn vader. Afgelopen jaren werd hij opgeleid door zijn vader en leerde hij de kneepjes van het vak.

Deze mix van generaties zorgt voor een frisse wind in de zaak die gepaard gaat met een ervaren expertise en een jonge dynamiek.

RUIZ belettering
BrandPress Rudi Zoons

Onze missie

Missie

Bij BrandPress streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige belettering en bedrukkingen, waardoor hun merk/bedrijf op een professionele en effectieve manier wordt gepresenteerd.

Ons doel is om samen langdurige, klantgerichte relaties op te bouwen en op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Tot snel?